Vereniging voor Vrijetijdskunstenaars

Arnhem

Contributie

De jaarcontributie bedraagt € 258,- (halfjaarbetaling € 129,-), voor een echtpaar bedraagt de jaarcontributie € 462,- bij betaling per halfjaar € 231,-. Er wordt per activiteit een dagdeelbijdrage geheven van € 4,50 tot € 7,- (incl. model).

De contributie voor houders van de Gelrepas bedraagt  142 euro per jaar.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, maar kan op elk moment ingaan. De contibutie wordt dan naar rato verrekend.

 

Donateur van de KWA

Draagt u de KWA een warm hart toe, maar bent u geen lid meer van onze vereniging? Word dan ‘Donateur van de KWA’ voor slechts € 35,-- per jaar.

Op die manier steunt u niet alleen de vereniging, maar blijft u op de hoogte (door het maandbericht) van de activiteiten van de KWA, zoals exposities en kunstmarkten. 

Iedere donateur mag 4x per jaar meedoen aan een activiteit tegen dagdeelgeld.

 

Het maandbericht kunt u lezen op de website onder de kop voor de leden.

Opzeggen

Het KWA-lidmaatschap loopt over een kalenderjaar en opzegging per het volgende jaar dient uiterlijk 1 december te gebeuren, schriftelijk bij de Ledenadministratie KWA, Kemperbergerweg 813, 6818 RW Arnhem of per email bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Proeflidmaatschap

Met een proeflidmaatschap kan gedurende één maand met alle facetten van de KWA kennis worden gemaakt. De proefmaand kan op ieder gewenst moment ingaan en geeft dezelfde mogelijkheden als een gewoon lidmaatschap. Aan alle programma-activiteiten kan worden deel genomen. De kosten zijn € 30,- voor het proeflidmaatschap, plus de dagdeelbijdrage van € 4,50 of  € 7,- (incl. model).


U kunt zich hier opgeven : (proef)lid worden 

Zomeratelier

Van 3 juli t/m 23 augustus is er zomeratelier. Klik hier voor de folder met actuele informatie